OFFERTE

Wij zijn een breed georiënteerde full service financiële dienstverlener. We opereren sinds de jaren ‘70 vanuit onze huidige locatie in Maasland, gemeente Midden Delfland. Met in totaal ca. 11 medewerkers kunnen wij u bijstaan op het gebied van accountancy, belastingadvies en personeel & salaris.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Indien u interesse heeft in onze dienstverlening kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Overweegt u over te stappen van een andere accountant, bekijk dan onze overstapservice.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak. Na een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor, kunnen we u een voorstel doen voor onze dienstverlening, waarbij wij u een opgaaf doen van onze te verwachten declaratieomvang. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch benaderen op nummer 010-5920466. Hierbij kunt u vragen naar dhr. M.D. van der Kraan.

Openheid en eerlijkheid

De individuele uurtarieven die wij in rekening brengen zijn in overeenstemming met de mate van verantwoordelijkheid en de vereiste ervaring en bekwaamheid van onze medewerkers. Onze uurtarieven variëren tussen de € 15 en € 127 (exclusief BTW).

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]