OVER ONS

Wij zijn een breed georiënteerde full service financiële dienstverlener. We opereren vanuit midden jaren ‘70 vanuit onze huidige locatie in Maasland, gemeente Midden Delfland. Met in totaal ca. 10 medewerkers kunnen wij u bijstaan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsopvolging, herstructurering alsmede personeel & salaris.

 • ONZE KRACHT

  Door onze jarenlange ervaring en aandacht voor goede scholing binnen onze organisatie, met aansluiting bij de beroepsorganisatie van accountants de NBA (Nederlandse beroepsorganisatie van accountants) en de beroepsorganisatie van belastingadviseurs het RB (Register van belastingadviseurs) zijn we van mening dat wij de ondernemers in het MKB goed van dienst kunnen zijn.

 • ONZE PARTNERS

  We hebben een aantal krachtige partners zoals Fiscount (Pensioendeskundigen en fiscalisten) en Kantoor Mr. van Zijl advocaten (arbeidsrechtsspecialisten). Op gebied van software hebben we gekozen voor betrouwbare partijen als Exact, Snelstart, E-Boekhouden, Nextens en Loket.

 • ONZE RELATIES

  Onze relaties zijn actief in het gehele MKB bedrijf met een accent naar de vastgoed sector, vrije beroepen en zakelijke dienstverlening, evenals bouw- en aannemingsbedrijven.

 • ONZE FILOSOFIE

  In onze bedrijfsfilosofie hebben we als doelstelling het leveren van een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening tegen een redelijke prijs.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit ca. 10 ervaren medewerkers, waarvan één accountant en meerdere RB fiscalisten die u kunnen bijstaan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, herstructurering en personeel & salaris.

Rob van der Kraan
Rob van der KraanFiscalist
Michel van der Kraan
Michel van der KraanAccountant - RB Fiscalist
Piet Roels
Piet RoelsBedrijfsadviseur
Roy Lubout
Roy LuboutRB Fiscalist
Patricia Cordia
Patricia CordiaAssistent Accountant - HRM
Marion Ammerlaan
Marion AmmerlaanHRM medewerkster
Mariska Kroes
Mariska KroesAangifte medewerkster
Martine Fox-Noteboom
Martine Fox-NoteboomAssistent Accountant
Alexandra van der Kraan
Alexandra van der KraanBack office medewerkster
Kim van den Berg
Kim van den BergStudent medewerkster
Felicia van der Meer
Felicia van der MeerStudent medewerkster

Onze Partners

Door onze aansluiting bij de beroepsorganisatie van accountants de NBA (Nederlandse beroepsorganisatie van accountants) en de beroepsorganisatie van belastingadviseurs het RB (Register van belastingadviseurs) en onze samenwerking met partners als Akkermans & partners (pensioenspecialisten), Fiscount (fiscalisten) en Kantoor Mr. van Zijl advocaten (arbeidsrechtsspecialisten) zijn we van mening dat wij de ondernemers in het MKB goed van dienst kunnen zijn.