OVERSTAPSERVICE

Een overstap naar een andere accountant is minder complex dan uw wellicht denkt. Van der Kraan accountants en adviseurs zorgt voor een vlotte en gestructureerde voorzetting van de dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat wij uw gegevens, die u niet direct beschikbaar heeft, uitwisselen met uw voorgaande boekhouder/ accountant of andere partijen zodat u zo weinig mogelijk rompslomp hieraan heeft. Hiervoor brengen we geen kosten in rekening.

Geen rompslomp en geen kosten

Van der Kraan accountants en adviseurs zorgt voor een vlotte en gestructureerde voortzetting van de dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat wij uw gegevens, die u niet direct beschikbaar heeft, uitwisselen met uw voorgaande boekhouder/ accountant of andere partijen zodat u zo weinig mogelijk rompslomp hieraan heeft. Hiervoor brengen we geen kosten in rekening.

Vrijblijvende informatie overstappen

Wilt u gebruik maken van onze gratis overstapservice of wil u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of telefonisch op nummer 010-5920466. Hierbij kunt u vragen naar dhr. M.D. van der Kraan.

Informatie aanvragen

Heeft u interesse in onze gratis overstapservice?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]